top of page

LAADUKASTA PROJEKTIMAJOITUSTA YRITYKSILLE

Alusta alkaen meillä ULEABOlla on ollut tavoitteena, ideana ja päämäränä tarjota asiakkaillemme niin laadukasta majoittumista, että he voisivat tuntea olonsa kotoisaksi aina kun majoittuvat meillä. Olemme saaneetkin jo tarjota palveluitamme useiden eri yritysten työntekijöille heidän Oulun työmatkansa aikana niin lyhempinä kuin pidempinäkin vuokrausjaksoina. 

Oulusta meiltä löytyy tällä hetkellä useampia yritysten työntekijöiden projektimajoitukseen räätälöityjä asuntoja. Alla kerromme viisi esimerkkiä siitä, miksi yrityksenne tulisi valita ULEABO kumppaniksenne projektimajoituksissa Oulussa.

01/

LAADUKKAALLA PROJEKTIMAJOITUKSELLA TYYTYVÄISEMPIÄ TYÖNTEKIJÖITÄ

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, joten on tärkeää panostaa siihen, että he tuntevat olonsa arvostetuksi. Ns. keikkatyöläiset ovat eri projektien aikana paljon poissa kotoa, joten siksi onkin tärkeää, että asunto jossa he viettävät aikaa on myös viihtyisä. Viihtyisän ja laadukkaan asunnon avulla työntekijällä on mukava palata aina kotipaikkakunnaltaan takaisin projektin pariin, jolloin myös työstä tulee kokonaisuutena miellyttävämpää ja tehokkaampaa. Aivan kuten sanonta kuuluu: iloinen työntekijä on hyvä työntekijä.

02/

KESKEINEN SIJAINTI LISÄÄ TEHOKKUUTTA

Työntekijät joutuvat poistumaan paljon myös projektiensa asemapaikalta hoitaakseen niin yksityisiä- kuin työasioitaan. Silloin on tärkeää niin ajankäytön, kuin työntekijän viihtyvyyden kannalta, että projektimajoitukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla. 

Meiltä löytyy asuntoja aivan Oulun keskustasta hyvien julkisten yhteyksien vierestä. Tämä mahdollistaa sen, että projektin aikana majoittujat eivät välttämättä tarvitse omaa autoa ollenkaan, kun majoituspaikka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, sekä hyvien bussiyhteyksien vieressä.

03/

LÄMPIMÄT PARKKIHALLIT LISÄÄVÄT MUKAVUUTTA

Jokainen Suomessa ja varsinkin Oulussa talvensa viettävä osaa varmasti arvostaa sitä, että aamulla on mahdollisuus kävellä asunnosta suoraan lämpimään parkkihalliin, jossa auto odottaa lämpimänä. 

Vaivaton pysäköinti on tärkeää majoittumisen viihtyvyyden ja sujuvuuden kannalta. Siksipä kaikista Oulun keskustan asunnoistamme löytyy mahdollisuus pysäköidä auto lämmitettyyn pysäköintihalliin.

04/

MAJOITUKSEN RÄÄTÄLÖINNILLÄ KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

Tarpeet majoituksen suhteen voivat vaihdella eri projektien ja yritysten välillä suuresti. Siksi pyrimmekin siihen, että meidän kauttamme majoituksen hankkiessanne räätälöimme paketin juuri teidän yrityksellenne sopivaksi. 

Jos tiedossa on esimerkiksi, että projektimajoitusta tarvitaan vain maanantaista perjantaihin, niin emme silloin myöskään edellytä, että majoituksesta pitäisi maksaa myös viikonloppuisin. Olemme myös joustavia peruutuksien suhteen, eikä sopimuksia tarvitse tehdä määräaikaispituisiksi, vaan ne voidaan tehdä tarpeidenne mukaan toistaiseksi voimassaoleviksi. Tiedämme myös, että projektien aikana myös yrityksen kulut nousevat joten haluamme tehdä vuokrauksesta mahdollisimman kustannustehokasta, joten emme peri mitään ylimääräisiä takuuvuokria tai muita. 

Tarjonnassamme on asuntoja yksiöistä aina kolmioihin saakka, joten voimme majoittaa hyvinkin erikokoisia työporukoita. Asuntomme sijaitsevat myös hyvin lähellä toisiaan, joten vaikka työntekijät eivät majoittuisi Oulun työmatkan aikana samassa asunnossa, ovat he kuitenkin toistensa tavoitettavissa, kun parhaimmillaan asunnot sijaitsevat jopa samassa kerrostalon rapussa. Tällöin työntekijöillä on helppo sopia esimerkiksi kimppakyydeistä ja muista arjen asioista.

05/

KAIKKI KÄTEVÄSTI YHDELLÄ LASKULLA

Projektien järjestämisen aikaan on paljon muitakin juoksevia asioita hoidettavana kuin pelkkä majoitus. Siksi haluammekin tehdä majoittumisestanne mahdollisimman helppoa ja vaivatonta myös tältä osin. 

Yrityksenne hankkiessa projektimajoituksen meidän kautta, teidän ei tarvitse huolehtia muista lisälaskuista kuten vesilaskuista tai internetkuluista. Kaikkiin sopimuksiimme kuuluvat sähkösopimus, langaton internet, sekä vesilasku. Nämä on sisällytetty yökohtaisiin hintoihin. Teidän ei siis tarvitse pelätä, että majoituksen lopuksi Teille tulisi useita vedentasaus- tai sähkölaskuja. Me hoidamme ne kaikki puolestanne, jotta te saatte keskittyä projektiinne.

ULEABO OY.jpg

Kaikki itse asunnoista aina kalusteisiin ja ruoanlaittovälineisiin ovat kohteissamme aina uutta vastaavassa kunnossa.

Pakkahuoneenkatu 19 web-17.jpg

Kaikista asunnoistamme löytyy pesukone, jotta majoittujat voivat tarvittessa myös pestä vaatteitaan majoituksen aikana.

Rautatienkatu 19 - web -9.jpg

Keittiön astiastosta löydät kaikki mitä voit majoittumisen aikana mahdollisesti tarvita. Astiasto on laaja ja asunnoista löytyy tiskikone helpottamaan astioiden puhdistusta.

Pakkahuoneenkatu 19 web-26.jpg

Kahvi ja tee ovat tärkeitä asioita jokapäiväisessä elämässä. Siksipä asunnoistamme löytyy valmiiksi kahvia ja teetä ilmaiseksi asiakkaiden käyttöön.

Rautatienkatu 19 - web -19.jpg

Asunnoista löytyy valmiiksi perusmausteet kuten suola, pippuri ja öljy, joten ruoanlaitto onnistuu jo päivästä yksi alkaen.

Uleabo oy-kalustetut vuokra-asunnot oulu

Liinavaattemme ovat hotellitasoisia ja sängyt ovat aina valmiiksi pedattuja saapuessanne majoitukseen. Hinnat sisältävät aina liinavaatteet ja pyyhkeet.

Pakkahuoneenkatu 19 web-22.jpg

Yale Doorman lukot mahdollistavat sen, että asuntoihin ei tarvita erillisiä avaimia. 

Pakkahuoneenkatu 19 web-40.jpg

Asiakaspalvelumme avulla takaamme, että majoittumisestanne tulee vaivatonta.

Uleabo oy-kalustetut vuokra-asunnot oulu
bottom of page