top of page
Uleabo-WHITE_edited.jpg

Etsitkö kalustettua asuntoa Oulusta?

 

Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

-

Kauttamme hankit laadukkaasti kalustettuja asuntoja haluamallesi ajanjaksolle. Oli tarpeesi sitten hankkia asunto päiväksi, tai vaikka useammaksi kuukaudeksi, niin autamme sinua mielellämme.

-

Kaikki Uleabon asunnot ovat sisustussuunnittelijan suunnittelemia ja niistä löytyy kaikki tarvittavat välineet siihen, että voit majoittua meillä kodinomaisesti pidempiäkin ajanjaksoja. Asuntomme sijaitsevat Oulun keskustan alueella, joten julkinen liikenne sekä erilaiset palvelut ovat helposti saavutettavissa myös jalkaisin. Asuntomme ovat varustettu laadukkailla Yalen Doorman koodilukoilla, joten avainten noutaminen ja luovuttaminen ei aiheuta minkäänlaista päänvaivaa.

-

Tarjoamme asuntojamme monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Jos yksityishenkilönä tarvitset esimerkiksi tilapäismajoitusta asunnossasi tapahtuneen vesivahingon tai muun vastaavan vuoksi, niin autamme sinua mielellämme näissä tapauksissa.

-

Mikäli yrityksenne tarvitsee henkilöstölle väliaikaista kalustettua majoitusta Oulusta, niin ottakaa rohkeasti meihin yhteyttä ja pyytäkää tarjousta. Yrityksille on tärkeää pitää huolta työntekijöistä ja täten laadukas projektimajoitus on yhä useamman yrityksen prioriteettilistalla. Hankkimalla projektimajoituksen kauttamme varmistatkin työntekijöiden viihtyvyyden parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme joustavia varausten kanssa ja voimmekin tarjota erikseen räätälöityjä ratkaisuja, joissa huomioimme henkilöstönne erityistarpeet ja majoitusajat. 

-

Tee siis väliaikaisesti muualla asumisesta mahdollisimman helppoa ja varmista itsesi, sekä työntekijöidesi viihtyvyys ja tee samalla kustannustehokas ratkaisu majoittumalla Uleabon asunnoissa!

-

Pyrimme jatkuvasti hankkimaan lisää laadukkaita yhteistyökumppaneita, jotta asiakkaamme voisivat nauttia matkastaan entistä enemmän. Tällaisia etuja on esimerkiksi se, että rekisteröitymällä Wolt sovellukseen käyttämällä koodia ULEABO, olet oikeutettu kolmeen ilmaiseen ruoan toimitukseen.

PAKKAHUONEENKATU 19 - 55M2 KAKSIO

Upea saunallinen 55m² kaksio vasta valmistuneessa kerrostalossa Oulun keskustassa!

 

Talon julkisivu on historiallista jugendtyyliä, mutta kaikki huoneistot ovat täysremontoituja. Huoneisto sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä sekä kauppakeskus Valkeasta että rautatieasemalta. Asunnossa on pesuhuoneen yhteydessä sauna ja pyykinpesukone. Hyvin varustellusta keittiöstä löydät kaikki ruoanlaittoon tarvitsemasi välineet. Käytettävissäsi on myös kahvia, teetä ja oliiviöljyä. Asunnossa on myös ilmainen WiFi! Auto on mahdollista pysäköidä samassa talossa sijaitsevaan parkkihalliin. Pyydämme, että ilmoittaisitte erikseen halustanne pysäköidä parkkihalliin.

Asunnossa on majoitustilaa viidelle. Makuuhuoneessa on parisänky kahdelle ja olohuoneessa on yksi kahden hengen sohvapeti sekä yksi yhden hengen sohvapeti. Kuten myös muissakin asunnoissa niin myös tässäkin asunnossa käytettävät lakanat ovat tasoltaan hotelliluokkaisia. Asunto onkin täydellinen majoitusvaihtoehto, jos etsit pitkäaikaista majoitusta kalustetusta asunnosta!

37M2 YKSIÖT - PAKKAHUONEENKATU 19

Pakkahuoneenkadulta meiltä löytyy kaksi täysin identtistä asuntoa.

 

Asunnot ovat valoisia 37m² yksiöitä uudessa kerrostalossa Oulun keskustassa.

 

Pakkahuoneenkadun sijainti on ideaalinen monenlaiseen tarpeeseen, sillä asunnoista on vain parin minuutin kävelymatka sekä rautatieasemalle että kauppakeskus Valkeaan!

 

Kuten kaikissa Uleabon kalustetuissa asunnoissa myös näissä on täysin varustellut keittiöt, joista löydät kaikki ruoanlaittoon tarvitsemasi välineet, sekä kahvia ja teetä. Asunnoissa on luonnollisesti myös ilmainen WiFi!

Lisäksi auto on mahdollista pysäköidä samassa talossa sijaitsevaan parkkihalliin. Ilmoitathan erikseen halustasi pysäköidä.