top of page

KALUSTETTUJA AIRBNB ASUNTOJA OULUSSA

Tammikuusta 2020 alkaen olemme tarjonneet majoituspalveluina kalustettuja asuntojamme Oulussa myös AirBnb:n kautta. Tällä hetkellä meiltä löytyy AirBnb:stä viisi kohdetta, jotka ovat kaikki sisustussuunnitelijan suunnittelemia, keskeisillä paikoilla Oulun keskustassa sijaitsevia asuntoja. Esimerkiksi muutama AirBnb asunnoistamme sijaitsee Oulussa aivan juna-aseman vieressä. Lisätietoja asunnoistamme löydät täältä.

AirBnb on luotettava ja hyvämaineinen kolmannen osapuolen palvelu, josta voit hankkia asuntomme kätevästi niin lyhyeen, kuin pidempiaikaiseenkin käyttöön.

 

Olemme toimineet AirBnb:ssä jo pitkään ja olemme saavuttaneet supermajoittajan tittelin sekä hyvät arvosanat jokaiselle kohteellemme.

Mikäli haluat niin voit tehdä varauksen suoraan AirBnb:n kautta. Voit siirtyä tekemään sen AirBnb sivuillemme.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA ULEABO:N KOHTEISTA OULUSSA

AirBnb:n yhtenä vahvuutena on palveluiden läpinäkyvyys niin asiakkaan kuin majoittajankin puolesta. Majoittumisen jälkeen asiakkailla ja majoittajalla on mahdollisuus antaa toisilleen arviot sen perusteella, minkälainen majoituskokemus on ollut. Uleabo on ansainnut AirBnb:ssä supermajoittajan tittelin, mikä kertoo majoituskohteen ja asiakaspalvelun olevan huippuluokkaa!

MIKSI VALITA AIRBNB MAJOITUS PERINTEISEN HOTELLIN SIJAAN?

Vaikka AirBnb on ollut maailmalla jo pitkään yksi suosituimpia majoitusvaihtoehtoja niin on sen rantautuminen Suomeen käynnistynyt todella vasta viime vuosina. Nykyään kuitenkin jo yhä useammat majoittajat valitsevat AirBnb:n majoitusvaihtoehdokseen niin lyhyemmille matkoille kuin esimerkiksi pidempiaikaisiin majoituksiin. Kokosimme lyhyen listan siitä, miksi AirBnb majoitus on usein hotellia parempi vaihtoehto.

ERILAISUUS
​AirBnb:stä löytyy monenlaisia kohteita aina yksittäisistä huoneista kokonaisiin omakotitaloihin. Majoituskohteet eroavat myös usein niin sijainniltaan, sisustukseltaan kuin varustukseltaankin suuresti perinteisistä hotellihuoneista. Esimerkiksi Meidän kaikki kohteemme AirBnb:ssä ovat yksityisiä osakehuoneistoja, jotka ovat kokonaisuudessaan asiakkaan yksityisessä käytössä majoituksen ajan.

KODINOMAISTA MAJOITTUMISTA 
Usein AirBnb asunnot ovat ihmisten omia koteja tai vähintäänkin asumistarkoitukseen valmistettuja asuntoja toisin kuin perinteiset hotellihuoneet, jotka ovat kooltaan ja olemukseltaan usein hyvin pelkistettyjä. AirBnb asunnoista on tehty mahdollisimman kodinomaisia, jotta niissä olisi luontevaa viettää myös pidempiä ajanjaksoja. Tämän mahdollistavat esimerkiksi täydellisesti varusteltu keittiö, jossa voi kokata ruoat nykyaikaisilla kodinkoneilla ja välineillä. Hotelleissa ei useinkaan ole mahdollisuutta tehdä itse ruokaa, saatika sitten pestä esimerkiksi pyykkiä, joka kaikissa meidän asunnoissamme onnistuu. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu myös suurena osana kahvin juominen, joka hotellissa majoittuessa on usein hieman haastavaa, tai sitten ollaan pikakahvien varassa. 
 

KUSTANNUSSÄÄSTÖT
AirBnb asunnot ovat usein jo yökohtaiselta hinnaltaan hieman edullisempia kuin perinteiset hotellit. Tähän kun lisätään mahdollisuus käyttää asunnoista löytyviä kodinkoneita niin tulevat kustannussäästöt jo merkittävästi suuremmiksi. Varsinkin pidemmän majoituksen aikana, jos valitset AirBnb asunnon, sinun ei tarvitse aina käydä ravintolassa ja kahvilassa, tai pestä pyykkiä vain pesulassa.
 

PAIKALLISUUS
Useat AirBnb majoittajat toimivat vain omassa asuinkaupungissaan. Täten heiltä löytyy usein todella laajaa ja aitoa paikallistuntemusta, jota mielellään myös majoittujille jaetaan. Tämän lisäksi majoittumalla AirBnb kohteissa tuet samalla pieniä paikallisia majoittajia ja yrityksiä, etkä kasvottomia suuria hotelliketjuja. Mekin Uleabo Oy:lla olemme sen verran pieni toimija, että jokainen majoittuja on meille erityisen tärkeä ja haluamme pitää heistä mahdollisimman hyvää huolta.
 

JOUSTAVUUS
Suurien toimijoiden kanssa toimiessa on sekä hyvää että huonoa se, että kaikki on tarkkaan määriteltyä ja säännösteltyä. Toimiessasi esimerkiksi meidän kokoisen AirBnb majoittajan kanssa taasen on majoittujalla usein mahdollisuuksia vaikuttaa majoittumiseensa liittyviin asioihin paljon helpommin. Olemmekin pyrkineet toteuttamaan asiakkaidemme toiveita esimerkiksi myöhäisemmistä check-outeista ja muista pyynnöistä mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli jokin näistä syistä on sinulle tärkeä niin suosittelemmekin valitsemaan AirBnb majoituksen hotellin sijasta niin lyhyeen, kuin pidempäänkin majoittumiseen.

bottom of page